Versterking in Amsterdam!

15 jun. 2022

Sinds 1 april 2022 werken er twee enthousiaste consultants die Headhuntersteam komen versterken in de regio Amsterdam. Graag stellen wij Boeb & Yoeri voor. Binnen ons team in Amsterdam bemiddelt Boeb  medewerkers die actief zijn in de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek.  Zijn collega Yoeri houdt zich bezig met het bemiddelen van finance professionals. De heren zijn sinds dit jaar werkzaam bij Headhuntersteam te Amsterdam. Afgelopen woensdag is Marrit Weustink, marketing en communicatiemedewerker, naar Amsterdam gegaan om te kijken hoe het met ze gaat.  


De vestiging van Headhuntersteam Amsterdam ligt midden in het hartje van Amsterdam gevestigd in een mooie herenpand. Eenmaal in Amsterdam werd ik vriendelijk ontvangen door Yoeri & Boeb. Beide heren hebben een verleden in de horeca en vonden het tijd voor iets anders. Yoeri kwam in zijn zoektocht in contact met Peter, directeur van Headhuntersteam, en vanaf dat moment is het heel snel gegaan. Yoeri werd na een aantal gesprekken aangenomen als consultant. Yoeri is enthousiast van start gegaan en er kwam als snel nog een collega bij. Boeb werd aangetrokken door het verhaal van Yoeri en is ook het gesprek met Peter aangegaan.  Met als resultaat een nieuwe baan als consultant bij Headhuntersteam. 


Ze hebben inmiddels hun draai gevonden als consultants Finance en Techniek. Beiden vinden hun werk heel uitdagend en genieten van de verantwoordelijkheid die ze krijgen. De zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid die ze krijgen ervaren zij als heel prettig en wat bij hen past. Boeb geeft ook aan dat hij het sociale aspect van het werk geweldig vindt. Contact hebben met opdrachtgevers, kandidaten, bedrijven bezoeken en dan ook de juiste match vinden voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever vindt hij mooi om te doen. 

Zij hebben zich ten doel gesteld zich verder te ontwikkelen als consultant en vele opdrachtgevers te voorzien van nieuwe medewerkers. Dit betekent voor hen dat ze graag hun opdrachten succesvol willen afronden en dat steeds meer opdrachtgevers hun weten te vinden in de regio Amsterdam. 

Wil je met Boeb & Yoeri kennismaken? Dat kan uiteraard! Ze zijn bereikbaar op ons kantoor Amsterdam aan de Herengracht 105-107 en hun tel.nummer is: 020-6382738

 

                                                                HHT Amsterdam Boeb en Yoeri

                                                                 Links Boeb consultant Techniek en rechts Yoeri consultant Finance. 

foto

Headhuntersteam is in staat de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Dat heb ik recent ervaren bij mijn overstap naar Schuiteman accountants en adviseurs. Nico Nagelhout weet de vertaalslag te maken tussen wat beide partijen zoeken en daar het beste voor hen uit te halen.

Mark Wijnberger