Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Djimmer Julianus

8 sep. 2021

Ons team in Leeuwarden is versterkt met een nieuwe collega. Graag stellen wij aan u voor Djimmer Julianus. Onze nieuwe collega is per 1 augustus gestart in de functie van Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Djimmer stelt zich graag aan u voor. 


Mijn naam is Djimmer Julianus, woonachtig in Leeuwarden. Onlangs ben ik met mijn nieuwe uitdaging begonnen, bij Headhuntersteam Leeuwarden in de functie van Junior Consultant Finance. 


Voorheen heb ik, met veel passie, bij verschillende bedrijven in de horeca gewerkt. Om mijn kennis te verbreden en mij verder te ontwikkelen ben ik in 2017 gestart met de opleiding HRM aan NHLStenden. Via de opleiding kreeg ik de kans om tien maanden stage te lopen bij een full service accountantskantoor in Noord-Nederland bij het extern HR-team. In deze functie hielp ik MKB bedrijven met diverse vraagstukken omtrent personeel en organisatie. Daarnaast heb ik in deze periode ook mijn afstudeeronderzoek geschreven bij de samenstel van de organisatie.


Tijdens de stage merkte ik dat ik mijn werkplezier haalde uit het verbinden van medewerkers met organisaties en het faciliteren en ondersteunen hiervan. Voor mij is het belangrijk dat medewerkers met plezier en voldoening naar het werk gaan. Deze twee facetten komen zeker aan bod in mijn nieuwe functie bij Headhuntersteam. 


Bij Headhuntersteam staan we voor maatwerk. Begeleiden we professionals naar passende en fijne organisaties op basis van ambities en drijfveren. Daarnaast ondersteunen we opdrachtgevers bij het invullen van openstaande vacatures. Al deze werkzaamheden gecombineerd met het informele en vooruitstrevende karakter van Headhuntersteam zorgen ervoor dat ik met veel positieve energie de aankomende periode in ga.  

 

Ik kijk er daarom naar uit om professionals verder te helpen naar een juiste baan of een geschikte kandidaat binnen de financiële sector te vinden. Voor vragen of meer informatie, aarzel niet om contact met mij op te nemen via 058 216 15 82 of via d.julianus@headhuntersteam.nl. 

foto

Tijdens mijn intake gesprek werden netjes alle corona maatregelen getroffen en alles voelde direct comfortabel aan. Het gesprek verliep erg soepel en Simon Dijkstra peilde op een prettige maar ook op een persoonlijke manier wie ik was, wat mijn interesses zijn en wat mijn wensen waren. Hij had nam de tijd, en luisterde aandachtig naar wat ik te vertellen had en leerde hierdoor zelf ook weer nieuwe dingen. Doordat hij aandachtig geluisterd had, presenteerde Simon ook altijd vacatures die mij interessant leken en waar ik enthousiast van werd. Door zijn netwerk heb ik nu een baan wat bij mij als persoon zijnde past en waar ik erg blij mee ben. Tige dank hiervoor Simon!

Ruben Beljon