Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Robin Voorn

24 feb. 2021

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Robin Voorn

RobinOns team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega. Robin Voorn is in februari begonnen als Consultant Bouw en Civiel en stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Robin Voorn en ik woon in Amsterdam. Vanaf Februari ben ik gestart bij Headhuntersteam Amsterdam. Ik kom het team versterken in de rol als Consultant Bouw & Civiel. Wat mij het meeste aanspreek binnen Headhuntersteam is de diversiteit en veel in contact zijn met verschillende type mensen. Ik heb voor Headhuntersteam gekozen omdat we hier met een klein team werken die veel waarde hecht aan de ambities van de kandidaten. Een perfecte match maken tussen de kandidaat en klant door middel van maatwerk en geduld, dat is waar het verschil wordt gemaakt en ik de juiste energie van krijg.

Ik kijk er naar uit om u verder te helpen binnen de zoektocht naar de perfecte baan of kandidaat. Neem gerust contact met mij op:

Tel: 06 15 30 71 79 / 020 638 27 28
E-mail: r.voorn@headhuntersteam.nl

foto

Vanaf het eerste contact met Marc en later ook met Kenneth was er al direct een fijne klik. Op de eerste dag van contact direct een persoonlijke ontmoeting, een fijne eerste ontmoeting waarin we elkaar als mens beter wilden leren kennen. Dat is waar Marc en Kenneth zich van andere bureaus onderscheiden, een fijne oprechte interesse in mij als persoon en wensen. En een drive om snel met geschikte vacatures te komen. Marc en Kenneth zijn doorzetters en verstaan hun vak. Ik ben ze erg dankbaar voor hun aandacht en inzet. Nu komt het op mij aan.

Ramon