Een nieuwe collega op ons kantoor in Eindhoven: Roel Merkx

3 mrt. 2021

Een nieuwe collega op ons kantoor in Eindhoven: Roel Merkx

Eind februari is Roel Merkx gestart als Junior Recruitment Consultant bij Headhuntersteam in Eindhoven. Hij heeft veel zin heb in deze nieuwe uitdaging bij Headhuntersteam en stelt zich graag voor:

Roel MerkxMijn naam is Roel Merkx, 22 jaar en woonachtig in Helmond. Op maandag 22 februari ben ik gestart bij Headhuntersteam (Eindhoven) in de rol van Junior Consultant Installatietechniek.

In juni 2019 heb ik mijn diploma Human Resource Management diploma behaald aan de Fontys Hogeschool. Aansluitend heb ik nog een Premaster en Master Human Resource Studies gevolgd aan de Tilburg University om mijzelf verder te ontwikkelen. Gedurende deze periode heb ik veel geleerd in mijn stage periodes, waaronder een stage bij Page Personnel. Vanuit daar is mijn interesse in het recruitment vak ontstaan. Later heb ik ook nog een bijbaan als oproepkracht gehad bij Driessen, waar ik mij ook bezig hield met recruitment.

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen bij Headhuntersteam en ben gemotiveerd om mij hier verder te ontwikkelen in het recruitment vak. Het informele karakter van de organisatie gecombineerd met het hard willen werken past bij mij als persoonlijkheid.

Ik kijk er naar uit om kandidaten en opdrachtgevers aan de perfecte match te helpen, door middel van oprecht aandacht te besteden aan de wensen en ambities van beiden partijen.
U kunt contact met mij opnemen via:

Tel: 040-3030884
Mail: r.merkx@headhuntersteam.nl

foto

Mijn ervaring met Headhuntersteam is dat je als werkzoekende verzekerd bent van een proactieve, professionele medewerker die zo goed mogelijk luistert naar je wensen en daaraan probeert te voldoen.
En aan iemand die op die manier met je meedenkt heb je iets! Dan mag je erop vertrouwen dat er ook een klik ontstaat tussen jou als werknemer en je toekomstige werkgever.

Roel Fleurke