Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

3 sep. 2020

 Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

Bas Reef

 

Ons team in Eindhoven is versterkt met een nieuwe collega. Onze nieuwe collega startte per 1 september als Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Nieuwkomer Bas Reef stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Bas Reef en ik woon in Heeze, een dorpje naast Eindhoven. Vanaf 1 september ben ik gestart bij Headhuntersteam Eindhoven. Ik kom het team versterken in de rol als Junior Consultant Finance. Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding HBO Management afgerond en ik heb verschillende stages uitgevoerd binnen de detachering/uitzendbranche. De diversiteit en veel in contact zijn met mensen spreekt mij enorm aan. Ik heb voor Headhuntersteam gekozen, omdat het een kleine club is die veel waarde hecht aan de ambities van de kandidaten. Een perfecte match maken tussen de kandidaat en klant door middel van maatwerk, dat is waar het om draait.

Ik kijk er naar uit om u verder te helpen binnen de zoektocht naar de perfecte baan of kandidaat. Neem gerust contact met mij op:

Tel: 040-3030884
E-mail: b.reef@headhuntersteam.nl

foto

Door Headhuntersteam ben ik bemiddeld naar een nieuwe interim opdracht in de accountancy. Het bemiddelingsproces verliep zowel efficiƫnt als prettig. Directe en open communicatie, afspraken nakomen en persoonlijk contact kenmerken de stijl van de Consultant van Headhuntersteam die mij gedurende het hele proces heeft begeleid. Ik kan Headhuntersteam dan ook met een gerust hart aanbevelen bij andere professionals en zal in de toekomst indien de gelegenheid zich weer voordoet zeker opnieuw zaken met deze arbeidsbemiddelaar doen.

Roger Bouman