Welkom bij het Headhuntersteam Jos van den Adel

7 mei 2020

Welkom bij het Headhuntersteam Jos van den Adel

Jos

 

Ons team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega! Nieuwkomer Jos van den Adel stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Jos van den Adel, woonachtig in Amsterdam en vanaf vrijdag 1 mei ben ik werkzaam bij het Headhuntersteam. Ik kom het team in Amsterdam versterken in de rol als Finance Consultant. Hiervoor heb ik gewerkt als Consultant bij de overheid en hielp ik klanten zoals UWV en Zorginstituten naar het vinden van de juiste kandidaat. Ik zat in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening en heb ontdekt dat mijn interesses meer bij de Finance liggen. Daarnaast miste ik de verdieping in de vacatures waarvoor ik aan het werven was, vandaar ook mijn overstap naar Headhuntersteam. Mijn hobby’s zijn zowat alle dingen die de overheid momenteel verboden heeft om te doen. Ik houd van reizen, voetballen, fitness, uiteten gaan met vrienden en familie, lezen, een drankje doen in de stad en zo nu en dan een festival bezoeken.

Ik kijk er zeer naar uit om u verder te helpen in de zoektocht naar die droombaan of droom kandidaat. Voor al uw financiële vraagstukken in omgeving Amsterdam, kunt u terecht bij mij. Neem gerust contact met mij op:

Mobiel: 06 – 53 85 40 40  
E-mail: j.vandenadel@headhuntersteam.nl

foto

Tijdens mijn intake gesprek werden netjes alle corona maatregelen getroffen en alles voelde direct comfortabel aan. Het gesprek verliep erg soepel en Simon peilde op een prettige, maar ook op een persoonlijke manier wie ik was, wat mijn interesses zijn en wat mijn wensen waren. Hij had nam de tijd, en luisterde aandachtig naar wat ik te vertellen had en leerde hierdoor zelf ook weer nieuwe dingen. Doordat hij aandachtig geluisterd had, presenteerde Simon ook altijd vacatures die mij interessant leken en waar ik enthousiast van werd. Door zijn netwerk heb ik nu een baan wat bij mij als persoon zijnde past en waar ik erg blij mee ben. Tige dank hiervoor Simon!

Ruben Beljon