Welverdiende feestdagen gewenst

22 dec. 2022

Allereerst willen wij onze opdrachtgevers en kandidaten bedanken voor het vertrouwen, fijne gesprekken en nieuwe inzichten. Het jaar is voorbij gevlogen en mede door jullie is 2022 een succesvol jaar geworden.

Juist de samenwerking tussen opdrachtgever enerzijds en Headhuntersteam anderzijds is cruciaal gebleken om in deze krappe arbeidsmarkt talenten te traceren en te enthousiasmeren voor een nieuwe stap in hun loopbaan.

Dit succes zetten we graag voort in het nieuwe jaar 2023. Het komende jaar is voor Headhuntersteam extra bijzonder, omdat we dan ons 25 jarig jubileum vieren. 
Niets gaat vanzelf!  Inzet, vertrouwen, ambities en doorzettingsvermogen brengen ons naar dit jubileum jaar. In 2023 gaan alle relaties die bijgedragen hebben aan ons succes ongetwijfeld van ons horen. Wordt vervolgd… en geniet van jullie welverdiende feestdagen!  

kerstkaart hht

 

foto

Headhuntersteam heeft een enorm groot netwerk van opdrachtgevers. Met zes kantoren verdeeld over heel Nederland zijn ze altijd dichtbij in de regio. Dat maakt het communiceren tussen de kandidaat en de consultant ook fijn. Zij hebben mij al twee keer “gevonden”. Met al twee keer een perfecte match!

Richard Germeraad