Ben je nog wel gelukkig met je huidige baan?

20 dec. 2022

LinkedIn bezinning blog _1_

 

Het jaar 2022 is bijna afgelopen, de juiste tijd om met een ander perspectief naar je loopbaan positie te kijken. Juist in de tijd waarin we nu leven, wordt er meer gefocust op dat elke medewerker niet alleen tevreden, maar ook daadwerkelijk gelukkig is op werk. Ben jij momenteel gelukkig op werk en benut je al je kansen en vaardigheden? Misschien kijk je wel terug op een jaar waar je weinig energie uit je werk hebt gehaald of niet meer het gevoel hebt gehad dat je je nog verder kan ontwikkelen binnen je huidige functie. Is het tijd om na te denken over een nieuwe uitdaging waarin je wel met zin naar werk gaat?

Headhuntersteam wil je graag verder helpen. Onderstaande redenen helpen je wellicht verder in een eerste oriëntatie van je vervolgstappen en geeft het aanleiding om eens met Headhuntersteam in gesprek te gaan.

1.    Je bent op zoek naar een nieuwe uitdagende kans. Je huidige werk voldoet niet meer aan die uitdaging en geeft niet meer de energie die je nodig hebt. Headhuntersteam heeft veel variërende banen te bieden in de techniek, finance of een management positie. 

2.    Toegang tot een groot netwerk. Beschik je zelf niet over een groot netwerk?  In het uitbouwen en onderhouden van ons netwerk investeren wij veel tijd. Headhuntersteam heeft volop mogelijkheden en jij kan gebruik maken van ons grote netwerk. 

3.    Je weet zelf niet wat je volgende stap zou moeten zijn. Wij gaan met je in gesprek om te achterhalen wat jouw volgende stap wordt. In gezamenlijk overleg maken we keuzes welke posities en organisaties aansluiten. Wij brengen je in contact bij een geschikte organisatie en bereiden je voor op het sollicitatiegesprek.

4.    Mogelijkheid tot vrijheid van opdrachten. Wil jij niet vast zitten aan één opdrachtgever? Dan is detachering of interim management (freelancen) via Headhuntersteam de oplossing voor jou. Detachering via Headhuntersteam betekent voor jou een ideale manier om je nieuwe werkgever te leren kennen of in contact te komen met uiteenlopende interim opdrachten. Bevalt je detachering goed, dan is de kans groot dat je in vaste dienst komt bij onze opdrachtgever. Jij bepaalt dan samen met onze opdrachtgever wat de volgende stap gaat worden. Bij interim management is na afronding van je opdracht, de kans groot verder te gaan met een vervolgopdracht via Headhuntersteam. 

5.    De ideale match vinden. Headhuntersteam vindt het belangrijk dat het klikt tussen werknemer én werkgever. Door ervaring en mensenkennis kunnen we de juiste inschatting maken en jouw ideale werkgever vinden. 

Nieuwe baan of toch blijven? 
Kortom, Headhuntersteam is een goede sparringpartner als je op zoek bent naar nieuwe uitdagende mogelijkheden in het werkveld. We hebben de mooiste banen te vergeven. Durf een nieuwe kans te grijpen en aarzel niet om contact met ons op te nemen. 
 

foto

In december 2020 werd mijn man via LinkedIn benaderd door Ben voor een functie bij Dictator in Emmeloord. Omdat mijn man slechthorend is en niet in staat is om te telefoneren kwam ik zo in contact met Ben. Ben nam alle tijd om mij en mijn man rustig uit te leggen om wat voor vacature het ging. Mijn man was op zoek naar een betaalde baan nadat hij in 2020 afscheid had moeten nemen van zijn eigen bedrijf en had hierin wel bepaalde voorwaarden en specifieke wensen. Omdat telefonisch contact lastig was bood Ben aan om bij ons langs te komen. Tijdens het bezoek viel ons op dat Ben goed luisterde naar de wensen van mijn man en duidelijk kon uitleggen wat de functie bij Dictator te bieden had. Hij nam ruim de tijd en is met de voorwaarden en wensen van mijn man teruggegaan naar Dictator. Uit het aanbod wat daarop volgde bleek dat Ben uitstekend had overgebracht wat mijn man wilde en nodig had. Hieruit is een hele mooie samenwerking voortgevloeid en eind december is hij begonnen bij Dictator via Headhuntersteam.. Inmiddels is mijn man afgelopen week in dienst getreden van Dictator zelf. De samenwerking met Ben is prettig en open verlopen. Alle afspraken werden keurig nagekomen en Ben was altijd bereikbaar voor vragen. De beloftes die er gedaan waren n het eerste contact zijn waar gemaakt. Ben is duidelijk, to the point en in staat een uitstekende match tot stand te brengen tussen kandidaat en werkgever.

Ronald Oost & Marjon Luimstra