Ben je nog wel gelukkig met je huidige baan?

20 dec. 2022

LinkedIn bezinning blog _1_

 

Het jaar 2022 is bijna afgelopen, de juiste tijd om met een ander perspectief naar je loopbaan positie te kijken. Juist in de tijd waarin we nu leven, wordt er meer gefocust op dat elke medewerker niet alleen tevreden, maar ook daadwerkelijk gelukkig is op werk. Ben jij momenteel gelukkig op werk en benut je al je kansen en vaardigheden? Misschien kijk je wel terug op een jaar waar je weinig energie uit je werk hebt gehaald of niet meer het gevoel hebt gehad dat je je nog verder kan ontwikkelen binnen je huidige functie. Is het tijd om na te denken over een nieuwe uitdaging waarin je wel met zin naar werk gaat?

Headhuntersteam wil je graag verder helpen. Onderstaande redenen helpen je wellicht verder in een eerste oriëntatie van je vervolgstappen en geeft het aanleiding om eens met Headhuntersteam in gesprek te gaan.

1.    Je bent op zoek naar een nieuwe uitdagende kans. Je huidige werk voldoet niet meer aan die uitdaging en geeft niet meer de energie die je nodig hebt. Headhuntersteam heeft veel variërende banen te bieden in de techniek, finance of een management positie. 

2.    Toegang tot een groot netwerk. Beschik je zelf niet over een groot netwerk?  In het uitbouwen en onderhouden van ons netwerk investeren wij veel tijd. Headhuntersteam heeft volop mogelijkheden en jij kan gebruik maken van ons grote netwerk. 

3.    Je weet zelf niet wat je volgende stap zou moeten zijn. Wij gaan met je in gesprek om te achterhalen wat jouw volgende stap wordt. In gezamenlijk overleg maken we keuzes welke posities en organisaties aansluiten. Wij brengen je in contact bij een geschikte organisatie en bereiden je voor op het sollicitatiegesprek.

4.    Mogelijkheid tot vrijheid van opdrachten. Wil jij niet vast zitten aan één opdrachtgever? Dan is detachering of interim management (freelancen) via Headhuntersteam de oplossing voor jou. Detachering via Headhuntersteam betekent voor jou een ideale manier om je nieuwe werkgever te leren kennen of in contact te komen met uiteenlopende interim opdrachten. Bevalt je detachering goed, dan is de kans groot dat je in vaste dienst komt bij onze opdrachtgever. Jij bepaalt dan samen met onze opdrachtgever wat de volgende stap gaat worden. Bij interim management is na afronding van je opdracht, de kans groot verder te gaan met een vervolgopdracht via Headhuntersteam. 

5.    De ideale match vinden. Headhuntersteam vindt het belangrijk dat het klikt tussen werknemer én werkgever. Door ervaring en mensenkennis kunnen we de juiste inschatting maken en jouw ideale werkgever vinden. 

Nieuwe baan of toch blijven? 
Kortom, Headhuntersteam is een goede sparringpartner als je op zoek bent naar nieuwe uitdagende mogelijkheden in het werkveld. We hebben de mooiste banen te vergeven. Durf een nieuwe kans te grijpen en aarzel niet om contact met ons op te nemen. 
 

foto

Jij liet me erg op m'n gemak voelen en er werd zeer snel gehandeld, had al vrij snel een baan bij Strukton. Nadat ik daar niet echt op m'n plek zat qua werkzaamheden reageerde jij adequaat hierop. Ook was er tussen ons best veel contact in het begin van hoe gaat het etc. Dit was erg fijn. En nu hier bij de Mar zit ik erg op mijn plek en heb dankzij jou hier een baan. Dus kortom hele fijne en goede samenwerking/communicatie en zou Headhuntersteam zeker aanraden voor anderen!

Albert Feenstra