Inschrijven kandidaat

Als u een open sollicitatie wilt versturen cq uw beschikbaarheid wilt melden, vult u dan uw gegevens in. Daarbij uw motivatie en een recente CV.

Een van onze consultants neemt dan vlot contact met u op, om samen te kijken of wij u van dienst kunnen zijn.

Kies uw werkgebied(en)

foto

In de eerste instantie had ik gereageerd op een functie bij een corporatie welke de wervingsprocedure uitbesteed heeft bij Headhuntersteam. Ik werd vervolgens de volgende dag al gecontacteerd door Ben Wentink. De functie waarop ik gereageerd had was op dat moment niet mogelijk met mijn werkervaring maar hij wist me te vertellen dat hij wel met mijn profiel aan de slag kon binnen zijn netwerk. Tijdens dit telefoongesprek hebben we dus gelijk een afspraak ingepland om op het kantoor in Zwolle kennis te maken en mijn wensen door te spreken.
Mijn contact met ben heb ik als erg fijn ervaren. Het feit dat ik ook direct een promotie wilde maken t.o.v. mijn huidige functie maakte de opdracht wat complexer. Omdat ik in het verleden slechtere ervaringen heb gehad met consultants was ik een beetje sceptisch. Echter wist Ben mij een week later te vertellen dat er een optie beschikbaar was bij een andere corporatie in Harderwijk. Deze organisatie zocht iets wat precies bij mijn profiel bleek te passen. Ik Heb dus sterk het gevoel dat er in de procedure maatwerk toegepast is en dat Ben deze 2 puzzelstukje perfect in elkaar heeft weten te plaatsen. De afspraken kwamen snel tot stand en het was direct de perfecte match. Daarnaast ben ik ook tevreden over het feit dat Ben de salarisonderhandeling al een slinger in de goede richting heeft gegeven. In principe hoefde ik hier niets meer voor te doen.
Ik ben zeer tevreden. Natuurlijk wil je als sollicitant het liefst iedere dag weten wat er allemaal achter de schermen gebeurt maar dit is niet realistisch. Vooral de pro activiteit en snelheid van het proces is mij zeer goed bevallen.
De uitkomst is dat ik een baan heb! Vorige week heb ik mijn contract kunnen tekenen en 4 december kan ik starten. Mocht ik in de toekomst hulp nodig hebben bij dergelijke vraagstukken dan zal ik zeker weer bij Headhuntersteam aan de bel trekken.

Paul Versteeg