Nieuws

Resultaat 1-20 van 42 items.

Headhuntersteam groeit

22 dec. 2021

Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Lees meer

kerst- en nieuwjaarswensen

17 dec. 2021

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2022 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda
 

Lees meer

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Djimmer Julianus

8 sep. 2021

Ons team in Leeuwarden is versterkt met een nieuwe collega. Graag stellen wij aan u voor Djimmer Julianus. Onze nieuwe collega is per 1 augustus gestart in de functie van Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Djimmer stelt zich graag aan u voor. 

Lees meer

De consultantsdag voor de consultants van Headhuntersteam

30 aug. 2021

Afgelopen donderdag zijn alle consultants van Headhuntersteam in Zwolle bijeen gekomen voor de ‘consultantsdag’. Een bijzonder moment dat deze dag weer kon plaatsvinden, nadat het vorig jaar niet door kon gaan door corona. Deze dag stond in het teken van het bespreken van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en weer even met het hele team bij elkaar komen om het afgelopen jaar te bespreken. De consultants hebben hun kennis, werkwijze en ervaringen gedeeld met elkaar. Daarnaast zijn alle ins en outs besproken van de organisatie. 

Lees meer

Goed werkgeverschap vind je bij Hekstra

26 jul. 2021

Een thuisgevoel en bovengemiddeld goed werkgeverschap vind je bij Hekstra in Damwoude. Op het ruime terrein in Damwoude staat een voormalige boerderij die is omgetoverd tot een thuis voor collega’s. Vanaf dit kantoor bereidt Hekstra de plannen en projecten voor en ontvangt men de klanten. Ook vind je hier de Prefab afdeling waar de elementen worden gemaakt en opgeslagen. Damwoude is goed bereikbaar via o.a. de Sintrale As

Lees meer

De veranderende positie van automatisering en digitalisering op de agenda van organisaties en recruitment bureaus

23 jun. 2021

Het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2021 is een initiatief van Intelligence Group, Werf-en, Arbeidsmarktcommunicatie en Compagnon. Het rapport focust zich op het beter inrichten van de recruitment werkzaamheden van zowel bureaus als organisaties , de uitdagingen die zich voordoen en hoe een nieuwe stijl van recruiten de prioriteiten agenda verandert.

Lees meer

Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!

28 apr. 2021

Het prachtige pand aan de Herengracht 105-107 is de afgelopen tijd verbouwd en het resultaat mag er wezen! Een prachtige entree en authentieke details, een kantoor om je thuis te voelen.

Lees meer

Sollicitatietrainingen op het Windesheim verzorgd door Menno Mout

17 mrt. 2021

Consultant Menno Mout heeft sollicitatietrainingen gegeven aan tweedejaars studenten Finance & Control van Hogeschool Windesheim. Menno is zelf alumni Finance & Control en heeft naast de sollicitatietrainingen een kort interview gegeven om zich voor te stellen op de kanalen van Windesheim Finance. Dit interview is onderstaand te lezen.

Lees meer

De vier grootste clich├ęs over consultancy

10 mrt. 2021

Regelmatig loop ik op zaterdagochtend over de Groningse markt. De ene marktkoopman probeert boven de anderen uit te komen om zijn appels aan te prijzen. Die zijn goedkoper én lekkerder. Of dit ook echt zo is weet je pas wanneer je eenmaal thuis een hap neemt van je appel. Vaak is dit ook de manier waarop er naar consultancy gekeken wordt. Met veel overtuigingskracht, bombastische teksten en de belofte van de ‘perfecte match’ komen consultants graag bij jou onder de aandacht. Althans, dit is vaak het beeld dat men heeft. Maar in hoeverre klopt deze stereotypering en welke clichés heersen er over deze dienstverlening? Ik heb er vier op een rijtje gezet.

Lees meer

Een nieuwe collega op ons kantoor in Eindhoven: Roel Merkx

3 mrt. 2021

Eind februari is Roel Merkx gestart als Junior Recruitment Consultant bij Headhuntersteam in Eindhoven. Hij heeft veel zin heb in deze nieuwe uitdaging bij Headhuntersteam en stelt zich graag voor.

 

 

Lees meer

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Robin Voorn

24 feb. 2021

Ons team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega. Robin Voorn is in februari begonnen als Consultant Bouw en Civiel en stelt zich graag aan jullie voor.

Lees meer

Dewulf Winsum: een goed bewaard geheim in de Waddenregio

26 jan. 2021

Robuust en stoer materieel in rood en antraciet. In het Friese Winsum worden al bijna tachtig jaar betrouwbare landbouwmachines gemaakt. Van oudsher onder de befaamde naam Miedema, maar sinds 2015 als onderdeel van de eveneens gerenommeerde Belgische Dewulf Goup. De onderneming, met ruim 300 werknemers en 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, is een topspeler op wereldschaal in betrouwbare machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Door de samenvoeging kunnen afnemers voor al hun landbouwmachines bij één producent terecht. Bovendien is de afzetmarkt vergroot. Er worden machines geëxporteerd naar verschillende continenten, wat ook heeft gezorgd voor een meer gespreide vraag.

Lees meer

Kerst en nieuwjaarswensen

16 dec. 2020

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2021 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda

 

Lees meer

Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

3 sep. 2020

Ons team in Eindhoven is versterkt met een nieuwe collega. Onze nieuwe collega startte per 1 september als Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Nieuwkomer Bas Reef stelt zich graag aan u voor.

Lees meer

Diploma op zak en gaan..

15 jul. 2020

Afgestudeerd? Dan is het tijd om jouw eerste baan te vinden. Het vinden van een juiste eerste baan vergt meer dan je zou verwachten. Als starter is de keuze maken voor een baan best stressvol. Je wilt een goede keuze maken omdat de eerste baan een basis is voor je verdere loopbaancarrière. Vaak weet je niet wat je te wachten staat, hoe het bedrijf te werk gaat en of jij je hierin thuis voelt. Op dit moment is het aanbod van startersfuncties lager door Corona en de onzekerheid wat de impact van Corona zal hebben op onze economie.

Lees meer

Kroegcollege Hestia

9 jul. 2020

Afgelopen donderdagavond hebben wij in samenwerking met de studievereniging Hestia een kroeg college gehouden. Dit keer geen normaal kroegcollege in een kroeg maar vanaf de bank. In het college hebben wij de studenten tips gegeven over hoe je in deze periode het beste kan solliciteren en hoe je het beste zichtbaar bent of blijft voor opdrachtgevers.

Lees meer

Binnenkijken bij kantoor Eindhoven

18 jun. 2020

Headhuntersteam heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland. Iedere vestiging bepaalt zijn eigen protocollen omtrent vergaderingen, sollicitaties en bedrijfsbezoeken. Vorige week stapten we kantoor Eindhoven binnen en spraken we met Job Bazelmans om te kijken hoe zij te werk gaan in deze nieuwe tijden. Een andere beleving dan vier maanden geleden. Bij binnenkomst staat er een ontsmettingsflesje klaar, de bureaus staan op gepaste afstand uit elkaar en er worden minder face-to-face intakes gehouden.

Lees meer

Welkom bij het Headhuntersteam Jos van den Adel

7 mei 2020

Ons team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega! Nieuwkomer Jos van den Adel stelt zich graag aan u voor.

Lees meer

Op afstand een sterk team blijven

17 apr. 2020

Werken op afstand is voor iedereen een uitdaging. Naast fysieke klachten (nekpijn, slechte houding) kan thuiswerken ook zorgen voor een mentale impact. De meest gehoorde klachten zijn gebrek aan sociale contacten en een verlies van onderlinge verbondenheid of saamhorigheid.  Een sociale isolatie kan zorgen voor emotionele klachten zoals somberheid of zelfs neerslachtigheid. Hoe zorg je in deze situatie voor een echt teamgevoel en saamhorigheid onderling? Intermediair gaat op onderzoek uit en komt met de volgende belangrijke punten.

Lees meer

Drie heldere tips voor een slimme werving & selectie

9 apr. 2020

Ondanks de roerige tijden waar we allen in zijn verkeerd, voorzien we u graag van enkele nuttige tips voor een slimme werving & selectie. De concurrentie wordt feller waardoor het voor menig opdrachtgever moeilijker is om door de bomen het bos niet meer te zien. Vragen als hoe herkent u een goed recruitment bureau? Hoeveel bureaus moeten er worden ingeschakeld? Kiezen voor een werving-en-selectiebureau of een headhunter? Of is een corporate recruiter een beter alternatief? Met de volgende drie tips krijgt u inzicht in een slimme werving strategie.

Lees meer
foto

Sinds een aantal maanden ben ik met veel plezier werkzaam als trainee ruimtelijke ontwikkeling bij de gemeente Appingedam. Tijdens de sollicitatieprocedure werd ik professioneel ondersteund en gecoacht door een zeer betrokken medewerker. Het nauwe contact met mijn persoonlijke aanspreekpunt gaf mij rust en vertrouwen in een goede afloop. Daarom zou ik startende professionals van harte aanbevelen om te vertrouwen op de kunde en kennis van Headhuntersteam Groningen.

Erik Krijnsen