Nieuws

Resultaat 1-19 van 19 items.

Thuiswerken, van salarisvermindering tot bespioneren. Hoe populair is thuiswerken nog?

28 jun. 2022

Er is een heus dilemma ontstaan in het thuiswerken. Werkgevers willen graag dat hun personeel weer op kantoor komt werken. Echter willen jongere medewerkers juist meer thuiswerken. Een dilemma waar niet alleen Nederland mee te maken heeft, maar ook andere landen in de wereld.

Lees meer

Wetvoorstel Waar je Wilt Werken, daadwerkelijk nodig of overbodig?

23 jun. 2022

Op 14 juni is het wetvoorstel ‘Werken waar je wilt’ in de Tweede kamer behandeld. Met deze wet komen werknemers sterker te staan als ze thuis willen werken. Veel werknemers vinden dit goed nieuws, maar sommige werkgevers zien dit niet zitten. Moet deze wet er dan wel komen?

Lees meer

Personeelstekort duurt nog wel een tijdje

25 mei 2022

In verschillende sectoren op de arbeidsmarkt merken wij hinder door een tekort aan personeel. Zo was er vorige week maandag 16 mei een personeelstekort bij de Ketheltunnel bij Rotterdam, waardoor deze tunnel uren lang dicht was. 

Lees meer

Nieuwe versterking Headhuntersteam Leeuwarden.

7 mrt. 2022

Per 1 maart is ons kantoor Leeuwarden versterkt met Gerben Brouwer.

Lees meer

Headhuntersteam groeit

22 dec. 2021

Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Lees meer

kerst- en nieuwjaarswensen

17 dec. 2021

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2022 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda
 

Lees meer

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Djimmer Julianus

8 sep. 2021

Ons team in Leeuwarden is versterkt met een nieuwe collega. Graag stellen wij aan u voor Djimmer Julianus. Onze nieuwe collega is per 1 augustus gestart in de functie van Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Djimmer stelt zich graag aan u voor. 

Lees meer

De consultantsdag voor de consultants van Headhuntersteam

30 aug. 2021

Afgelopen donderdag zijn alle consultants van Headhuntersteam in Zwolle bijeen gekomen voor de ‘consultantsdag’. Een bijzonder moment dat deze dag weer kon plaatsvinden, nadat het vorig jaar niet door kon gaan door corona. Deze dag stond in het teken van het bespreken van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en weer even met het hele team bij elkaar komen om het afgelopen jaar te bespreken. De consultants hebben hun kennis, werkwijze en ervaringen gedeeld met elkaar. Daarnaast zijn alle ins en outs besproken van de organisatie. 

Lees meer

Goed werkgeverschap vind je bij Hekstra

26 jul. 2021

Een thuisgevoel en bovengemiddeld goed werkgeverschap vind je bij Hekstra in Damwoude. Op het ruime terrein in Damwoude staat een voormalige boerderij die is omgetoverd tot een thuis voor collega’s. Vanaf dit kantoor bereidt Hekstra de plannen en projecten voor en ontvangt men de klanten. Ook vind je hier de Prefab afdeling waar de elementen worden gemaakt en opgeslagen. Damwoude is goed bereikbaar via o.a. de Sintrale As

Lees meer

De veranderende positie van automatisering en digitalisering op de agenda van organisaties en recruitment bureaus

23 jun. 2021

Het Recruitment Kengetallen Onderzoek 2021 is een initiatief van Intelligence Group, Werf-en, Arbeidsmarktcommunicatie en Compagnon. Het rapport focust zich op het beter inrichten van de recruitment werkzaamheden van zowel bureaus als organisaties , de uitdagingen die zich voordoen en hoe een nieuwe stijl van recruiten de prioriteiten agenda verandert.

Lees meer

Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!

28 apr. 2021

Het prachtige pand aan de Herengracht 105-107 is de afgelopen tijd verbouwd en het resultaat mag er wezen! Een prachtige entree en authentieke details, een kantoor om je thuis te voelen.

Lees meer

Sollicitatietrainingen op het Windesheim verzorgd door Menno Mout

17 mrt. 2021

Consultant Menno Mout heeft sollicitatietrainingen gegeven aan tweedejaars studenten Finance & Control van Hogeschool Windesheim. Menno is zelf alumni Finance & Control en heeft naast de sollicitatietrainingen een kort interview gegeven om zich voor te stellen op de kanalen van Windesheim Finance. Dit interview is onderstaand te lezen.

Lees meer

De vier grootste clich├ęs over consultancy

10 mrt. 2021

Regelmatig loop ik op zaterdagochtend over de Groningse markt. De ene marktkoopman probeert boven de anderen uit te komen om zijn appels aan te prijzen. Die zijn goedkoper én lekkerder. Of dit ook echt zo is weet je pas wanneer je eenmaal thuis een hap neemt van je appel. Vaak is dit ook de manier waarop er naar consultancy gekeken wordt. Met veel overtuigingskracht, bombastische teksten en de belofte van de ‘perfecte match’ komen consultants graag bij jou onder de aandacht. Althans, dit is vaak het beeld dat men heeft. Maar in hoeverre klopt deze stereotypering en welke clichés heersen er over deze dienstverlening? Ik heb er vier op een rijtje gezet.

Lees meer

Een nieuwe collega op ons kantoor in Eindhoven: Roel Merkx

3 mrt. 2021

Eind februari is Roel Merkx gestart als Junior Recruitment Consultant bij Headhuntersteam in Eindhoven. Hij heeft veel zin heb in deze nieuwe uitdaging bij Headhuntersteam en stelt zich graag voor.

 

 

Lees meer

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Robin Voorn

24 feb. 2021

Ons team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega. Robin Voorn is in februari begonnen als Consultant Bouw en Civiel en stelt zich graag aan jullie voor.

Lees meer

Kerst en nieuwjaarswensen

16 dec. 2020

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2021 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda

 

Lees meer

Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

3 sep. 2020

Ons team in Eindhoven is versterkt met een nieuwe collega. Onze nieuwe collega startte per 1 september als Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Nieuwkomer Bas Reef stelt zich graag aan u voor.

Lees meer

Diploma op zak en gaan..

15 jul. 2020

Afgestudeerd? Dan is het tijd om jouw eerste baan te vinden. Het vinden van een juiste eerste baan vergt meer dan je zou verwachten. Als starter is de keuze maken voor een baan best stressvol. Je wilt een goede keuze maken omdat de eerste baan een basis is voor je verdere loopbaancarrière. Vaak weet je niet wat je te wachten staat, hoe het bedrijf te werk gaat en of jij je hierin thuis voelt. Op dit moment is het aanbod van startersfuncties lager door Corona en de onzekerheid wat de impact van Corona zal hebben op onze economie.

Lees meer

Kroegcollege Hestia

9 jul. 2020

Afgelopen donderdagavond hebben wij in samenwerking met de studievereniging Hestia een kroeg college gehouden. Dit keer geen normaal kroegcollege in een kroeg maar vanaf de bank. In het college hebben wij de studenten tips gegeven over hoe je in deze periode het beste kan solliciteren en hoe je het beste zichtbaar bent of blijft voor opdrachtgevers.

Lees meer
foto

In december 2020 werd mijn man via LinkedIn benaderd door Ben voor een functie bij Dictator in Emmeloord. Omdat mijn man slechthorend is en niet in staat is om te telefoneren kwam ik zo in contact met Ben. Ben nam alle tijd om mij en mijn man rustig uit te leggen om wat voor vacature het ging. Mijn man was op zoek naar een betaalde baan nadat hij in 2020 afscheid had moeten nemen van zijn eigen bedrijf en had hierin wel bepaalde voorwaarden en specifieke wensen. Omdat telefonisch contact lastig was bood Ben aan om bij ons langs te komen. Tijdens het bezoek viel ons op dat Ben goed luisterde naar de wensen van mijn man en duidelijk kon uitleggen wat de functie bij Dictator te bieden had. Hij nam ruim de tijd en is met de voorwaarden en wensen van mijn man teruggegaan naar Dictator. Uit het aanbod wat daarop volgde bleek dat Ben uitstekend had overgebracht wat mijn man wilde en nodig had. Hieruit is een hele mooie samenwerking voortgevloeid en eind december is hij begonnen bij Dictator via Headhuntersteam.. Inmiddels is mijn man afgelopen week in dienst getreden van Dictator zelf. De samenwerking met Ben is prettig en open verlopen. Alle afspraken werden keurig nagekomen en Ben was altijd bereikbaar voor vragen. De beloftes die er gedaan waren n het eerste contact zijn waar gemaakt. Ben is duidelijk, to the point en in staat een uitstekende match tot stand te brengen tussen kandidaat en werkgever.

Ronald Oost & Marjon Luimstra