Nieuws

Resultaat 1-15 van 15 items.

De Belastingdienst gaat vanaf januari '25 handhaven op schijnzelfstandigheid vanuit wet DBA!

23 mei 2024

Startend vanuit maatstad het Deliveroo-arrest, maar die lijn zal in de toekomst wel door- en opgetrokken worden.

De nieuwe wet VBAR zal vanaf juli `25 in gaan, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk ergens in 2026 zijn. De drie criteria gezag, inbedding en voor eigen rekening en risico zzp-er zijn, zijn hierin doorslaggevend

Lees meer

Kerstwensen 2023

18 dec. 2023

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2024 weer te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda

Lees meer

Headhuntersteam 25 jaar!

31 mei 2023

Op 1 juni 2023 viert Headhuntersteam zijn 25-jarig jubileum. Een kwart eeuw Headhuntersteam mag gevierd worden! Op 1 juni 1998 startten Carel Ongering en Peter Roorda het bedrijf gespecialiseerd in werving & selectie, detachering en interim management in Groningen. In 2002 is Gerard de Vries toegevoegd aan het directieteam en is de organisatie doorgegroeid naar een bureau met 5 kantoren in Nederland. Hoewel de heren niet snel de schijnwerpers zoeken, sterker nog graag in de luwte verder werken aan de organisatie, is het nu tijd ze nader aan de tand te voelen over de start van het bedrijf, de groei en de toekomst.

Lees meer

Even voorstellen...

30 jan. 2023

Wij hebben een vestigingsmanager voor ons kantoor in Eindhoven! Sebastiaan Sluijmers gaat ons versterken en het HHT-team in Eindhoven opbouwen.
 

Lees meer

Welverdiende feestdagen gewenst

22 dec. 2022

Allereerst willen wij onze opdrachtgevers en kandidaten bedanken voor het vertrouwen, fijne gesprekken en nieuwe inzichten...

Lees meer

Relatiegeschenken

15 dec. 2022

Is er al een consultant bij u langs geweest? 


 

Lees meer

Nieuwe versterking Headhuntersteam Leeuwarden.

7 mrt. 2022

Per 1 maart is ons kantoor Leeuwarden versterkt met Gerben Brouwer.

Lees meer

Headhuntersteam groeit

22 dec. 2021

Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Lees meer

Kerst- en nieuwjaarswensen

17 dec. 2021

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2022 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda
 

Lees meer

De consultantsdag voor de consultants van Headhuntersteam

30 aug. 2021

Afgelopen donderdag zijn alle consultants van Headhuntersteam in Zwolle bijeen gekomen voor de ‘consultantsdag’. Een bijzonder moment dat deze dag weer kon plaatsvinden, nadat het vorig jaar niet door kon gaan door corona. Deze dag stond in het teken van het bespreken van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en weer even met het hele team bij elkaar komen om het afgelopen jaar te bespreken. De consultants hebben hun kennis, werkwijze en ervaringen gedeeld met elkaar. Daarnaast zijn alle ins en outs besproken van de organisatie. 

Lees meer

Goed werkgeverschap vind je bij Hekstra

26 jul. 2021

Een thuisgevoel en bovengemiddeld goed werkgeverschap vind je bij Hekstra in Damwoude. Op het ruime terrein in Damwoude staat een voormalige boerderij die is omgetoverd tot een thuis voor collega’s. Vanaf dit kantoor bereidt Hekstra de plannen en projecten voor en ontvangt men de klanten. Ook vind je hier de Prefab afdeling waar de elementen worden gemaakt en opgeslagen. Damwoude is goed bereikbaar via o.a. de Sintrale As

Lees meer

Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!

28 apr. 2021

Het prachtige pand aan de Herengracht 105-107 is de afgelopen tijd verbouwd en het resultaat mag er wezen! Een prachtige entree en authentieke details, een kantoor om je thuis te voelen.

Lees meer

Sollicitatietrainingen op het Windesheim verzorgd door Menno Mout

17 mrt. 2021

Consultant Menno Mout heeft sollicitatietrainingen gegeven aan tweedejaars studenten Finance & Control van Hogeschool Windesheim. Menno is zelf alumni Finance & Control en heeft naast de sollicitatietrainingen een kort interview gegeven om zich voor te stellen op de kanalen van Windesheim Finance. Dit interview is onderstaand te lezen.

Lees meer

Kerst en nieuwjaarswensen

16 dec. 2020

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2021 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda

 

Lees meer

Kroegcollege Hestia

9 jul. 2020

Afgelopen donderdagavond hebben wij in samenwerking met de studievereniging Hestia een kroeg college gehouden. Dit keer geen normaal kroegcollege in een kroeg maar vanaf de bank. In het college hebben wij de studenten tips gegeven over hoe je in deze periode het beste kan solliciteren en hoe je het beste zichtbaar bent of blijft voor opdrachtgevers.

Lees meer
foto

Headhuntersteam heeft mij op professionele wijze binnen een kort tijdsbestek geholpen aan mijn vervolgstap in de accountancy. Nico heeft een groot netwerk waardoor hij mij meerdere opties kon aanbieden. De aanpak is persoonlijk en de communicatielijnen zijn kort. Hij zet zich in om voor alle partijen het beste eruit te halen. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking met Nico en het Headhuntersteam.

Baktage Hamid