Nieuws

Resultaat 1-11 van 11 items.

Nieuwe versterking Headhuntersteam Leeuwarden.

7 mrt. 2022

Per 1 maart is ons kantoor Leeuwarden versterkt met Gerben Brouwer.

Lees meer

Headhuntersteam groeit

22 dec. 2021

Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Lees meer

Kerst- en nieuwjaarswensen

17 dec. 2021

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2022 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda
 

Lees meer

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Djimmer Julianus

8 sep. 2021

Ons team in Leeuwarden is versterkt met een nieuwe collega. Graag stellen wij aan u voor Djimmer Julianus. Onze nieuwe collega is per 1 augustus gestart in de functie van Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Djimmer stelt zich graag aan u voor. 

Lees meer

De consultantsdag voor de consultants van Headhuntersteam

30 aug. 2021

Afgelopen donderdag zijn alle consultants van Headhuntersteam in Zwolle bijeen gekomen voor de ‘consultantsdag’. Een bijzonder moment dat deze dag weer kon plaatsvinden, nadat het vorig jaar niet door kon gaan door corona. Deze dag stond in het teken van het bespreken van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en weer even met het hele team bij elkaar komen om het afgelopen jaar te bespreken. De consultants hebben hun kennis, werkwijze en ervaringen gedeeld met elkaar. Daarnaast zijn alle ins en outs besproken van de organisatie. 

Lees meer

Goed werkgeverschap vind je bij Hekstra

26 jul. 2021

Een thuisgevoel en bovengemiddeld goed werkgeverschap vind je bij Hekstra in Damwoude. Op het ruime terrein in Damwoude staat een voormalige boerderij die is omgetoverd tot een thuis voor collega’s. Vanaf dit kantoor bereidt Hekstra de plannen en projecten voor en ontvangt men de klanten. Ook vind je hier de Prefab afdeling waar de elementen worden gemaakt en opgeslagen. Damwoude is goed bereikbaar via o.a. de Sintrale As

Lees meer

Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!

28 apr. 2021

Het prachtige pand aan de Herengracht 105-107 is de afgelopen tijd verbouwd en het resultaat mag er wezen! Een prachtige entree en authentieke details, een kantoor om je thuis te voelen.

Lees meer

Sollicitatietrainingen op het Windesheim verzorgd door Menno Mout

17 mrt. 2021

Consultant Menno Mout heeft sollicitatietrainingen gegeven aan tweedejaars studenten Finance & Control van Hogeschool Windesheim. Menno is zelf alumni Finance & Control en heeft naast de sollicitatietrainingen een kort interview gegeven om zich voor te stellen op de kanalen van Windesheim Finance. Dit interview is onderstaand te lezen.

Lees meer

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Robin Voorn

24 feb. 2021

Ons team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega. Robin Voorn is in februari begonnen als Consultant Bouw en Civiel en stelt zich graag aan jullie voor.

Lees meer

Kerst en nieuwjaarswensen

16 dec. 2020

Namens Headhuntersteam willen wij iedereen in dit bewogen jaar bedanken voor de samenwerking. Wij kijken ontzettend uit om elkaar in 2021 weer fysiek te mogen ontmoeten.

Een fijne kerst gewenst, en een gelukkige jaarwisseling.

Groet,
Directie Headhuntersteam

Gerard de Vries, Carel Ongering, Peter Roorda

 

Lees meer

Kroegcollege Hestia

9 jul. 2020

Afgelopen donderdagavond hebben wij in samenwerking met de studievereniging Hestia een kroeg college gehouden. Dit keer geen normaal kroegcollege in een kroeg maar vanaf de bank. In het college hebben wij de studenten tips gegeven over hoe je in deze periode het beste kan solliciteren en hoe je het beste zichtbaar bent of blijft voor opdrachtgevers.

Lees meer
foto

De samenwerking met Headhuntersteam Eindhoven, heb ik als zeer prettig ervaren. Door de beperkte mogelijkheden voor een "persoonlijke" kennismaking, per telefoon contact gehad met Kenneth van de Wiel.
Waarna Kenneth snel heeft geschakeld met zijn opdrachtgever en ik binnen een paar dagen op gesprek ben geweest. Mede door de strakke opvolging en terugkoppeling van Kenneth naar zijn opdrachtgever en mij hebben we beide snel kunnen schakelen. Met als resultaat binnen 3 weken een nieuwe baan.

M. van Keulen