De consultantsdag voor de consultants van Headhuntersteam

30 aug. 2021

Afgelopen donderdag zijn alle consultants van Headhuntersteam in Zwolle bijeen gekomen voor de ‘consultantsdag’. Een bijzonder moment dat deze dag weer kon plaatsvinden, nadat het vorig jaar niet door kon gaan door corona. Deze dag stond in het teken van het bespreken van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en weer even met het hele team bij elkaar komen om het afgelopen jaar te bespreken. De consultants hebben hun kennis, werkwijze en ervaringen gedeeld met elkaar. Daarnaast zijn alle ins en outs besproken van de organisatie. 

Het team heeft elk jaar een consultantsdag om bij elkaar te komen om ervaringen en kennis te delen. Daarbij zijn we met elkaar om bij te praten en kennis te delen over de werkzaamheden en aan de andere zijd om elkaar even te zien en elkaar weer te ontmoeten. Het was dan ook erg jammer dat de consultantsdag van vorig jaar niet door kon gaan door corona. Dit jaar was het weermogelijk om  bijeen te komen in Zwolle. 

 

Tijdens de consultantsdag kwamen verschillende onderwerpen voorbij, waaronder wat de huidige status is van de arbeidsmarkt. Het is niemand ontgaan hoe de ontwikkelingen zijn verlopen, maar het is zeer waardevol om verschillende ervaringen en kennis met collega’s te delen. Er zijn een aantal nieuwe collega’s die deze dag voor het eerst mee maken. Tijdens deze dag is het mooi om te zien dat expertise van verschillende kanten kan worden gedeeld, zowel vanuit de ervaren als de nieuwe collega’s. Het was een geslaagde dag. 


Met deze succesvolle dag achter de rug, staan de consultants er weer helemaal klaar voor om nieuwe aanvragen en personeelsinvullingen in te vullen. 
Heeft uw organisatie ook hulp nodig bij het vervullen van de openstaande vacatures? Headhuntersteam helpt u graag verder. Met onze kennis en ervaringen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden. Neem gerust contact op met het kantoor bij u in de buurt:

Kantoor Amsterdam:        020-638 27 28
Kantoor Leeuwarden:      058-216 15 82
Kantoor Eindhoven:         040-303 08 84
Kantoor Zwolle:                038-421 21 18
Kantoor Groningen:          050-526 88 84
 

foto

Jaren heb ik mijn baan in het westen van het land gehad, en met veel pijn in het hart ontslag genomen bij het Volendams Afbouw Bedrijf(VAB). Toen ik de baan van Projectleider Bouw en Verduurzaming bij Wits tegen kwam op internet, kwam ik in contact met Ytsen Bijlsma van Headhuntersteam in Leeuwarden, en mocht op gesprek komen. Ytsen heeft mij op een zeer professionele wijze voorgesteld bij Wits, en heeft er voor gezorgd dat ik dan ook kon starten bij Wits.
Ik kan Ytsen en het team van Headhuntersteam Leeuwarden dan ook aanraden als je opzoek bent naar een mooie baan.

Erwin Muis