De consultantsdag voor de consultants van Headhuntersteam

30 aug. 2021

Afgelopen donderdag zijn alle consultants van Headhuntersteam in Zwolle bijeen gekomen voor de ‘consultantsdag’. Een bijzonder moment dat deze dag weer kon plaatsvinden, nadat het vorig jaar niet door kon gaan door corona. Deze dag stond in het teken van het bespreken van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en weer even met het hele team bij elkaar komen om het afgelopen jaar te bespreken. De consultants hebben hun kennis, werkwijze en ervaringen gedeeld met elkaar. Daarnaast zijn alle ins en outs besproken van de organisatie. 

Het team heeft elk jaar een consultantsdag om bij elkaar te komen om ervaringen en kennis te delen. Daarbij zijn we met elkaar om bij te praten en kennis te delen over de werkzaamheden en aan de andere zijd om elkaar even te zien en elkaar weer te ontmoeten. Het was dan ook erg jammer dat de consultantsdag van vorig jaar niet door kon gaan door corona. Dit jaar was het weermogelijk om  bijeen te komen in Zwolle. 

 

Tijdens de consultantsdag kwamen verschillende onderwerpen voorbij, waaronder wat de huidige status is van de arbeidsmarkt. Het is niemand ontgaan hoe de ontwikkelingen zijn verlopen, maar het is zeer waardevol om verschillende ervaringen en kennis met collega’s te delen. Er zijn een aantal nieuwe collega’s die deze dag voor het eerst mee maken. Tijdens deze dag is het mooi om te zien dat expertise van verschillende kanten kan worden gedeeld, zowel vanuit de ervaren als de nieuwe collega’s. Het was een geslaagde dag. 


Met deze succesvolle dag achter de rug, staan de consultants er weer helemaal klaar voor om nieuwe aanvragen en personeelsinvullingen in te vullen. 
Heeft uw organisatie ook hulp nodig bij het vervullen van de openstaande vacatures? Headhuntersteam helpt u graag verder. Met onze kennis en ervaringen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden. Neem gerust contact op met het kantoor bij u in de buurt:

Kantoor Amsterdam:        020-638 27 28
Kantoor Leeuwarden:      058-216 15 82
Kantoor Eindhoven:         040-303 08 84
Kantoor Zwolle:                038-421 21 18
Kantoor Groningen:          050-526 88 84
 

foto

De samenwerking met Headhuntersteam Leeuwarden heb ik als zeer prettig ervaren. Ik had gereageerd op een openstaande vacature. En al vrij snel kreeg ik van Headhuntersteam een telefoontje dat ik op gesprek mocht komen. Ik heb een fijn en uitgebreid gesprek gehad. Er werd gekeken naar hoe ik ben als persoon, en ook wat mijn wensen zijn en welke richting ik op wil. Dat ik graag tekenaar wilde worden stond voor mij vast, maar ik had voor mezelf twijfels in welke richting ik het moest zoeken. Ga je aan de slag bij een ontwerpbureau of misschien een aannemer? Door het goede gesprek heb ik de richting kunnen kiezen die het beste bij mij past.
Headhuntersteam heeft me telefonisch benaderd dat de vacature waarop ik gereageerd heb niets geworden is, ik had te weinig ervaring. Echter kwam de consultant ook met een alternatief wat misschien ook wel bij mij zou passen.
Door het snelle schakelen van Headhuntersteam ben ik vrij snel bij het bedrijf langs geweest en na 2 gesprekken kan ik als tekenaar aan de slag bij een bouwbedrijf. De persoonlijke aandacht van Headhuntersteam, het snelle handelen en het gericht zoeken naar wat bij mij past heeft mij zeker geholpen bij het vervolg van mijn carrière.

Rutger Terpstra