Even voorstellen...

30 jan. 2023

Wat is je achtergrond? 

Ik heb mijn opleiding gehad via Feyenoord en RKC Waalwijk als profvoetballer. Daarnaast heb ik certificaten behaald in Leiderschap, Sales, Coaching, Marktbewerking en Gespreksvaardigheden.
Ik ben gestart als accountmanager en later salesmanager geworden. Daarna ben ik 10 jaar ondernemer geweest, trainer in gedragsverandering binnen leidinggevende rollen en heb ik ervaring als business manager binnen de detachering, interim en werving & selectie. Hier was ik verantwoordelijk voor de Overheid en Finance tak.

Wat ga je doen bij HHT?
De nadruk wordt gelegd op finance en overheid en het samenstellen van een nieuw team.

Welke werkzaamheden/taken geven jou de meeste energie?
Ik krijg nog steeds een kick van elke deal die wordt gesloten. Vooral als opdrachtgevers en kandidaten een half jaar later nog steeds gelukkig met elkaar zijn. Daarnaast krijg ik veel energie om mensen vooruit te helpen door middel van coaching. Ook vind ik het geweldig om een moeilijk vraagstuk goed in te vullen.

Wat lijkt jou de grootste uitdaging van je werk?
Vestiging Eindhoven naar het gewenste niveau tillen.

Wat zijn je komende doelstellingen?
Een solide basis aan netwerk op te bouwen aan zowel kandidaten- als opdrachtgeverskant. Daarnaast om een team op te bouwen waarbij een enorme drive zit, maar onderling een geweldige sfeer heerst.

Welkom in het HHT-team Sebastiaan, veel succes toegewenst!

sebastiaan

sebastiaan

foto

Ik heb met Tom van Headhuntersteam Zwolle een erg goede en prettige samenwerking ervaren. Professionaliteit en enthousiasme springen er bij mij zeker bovenuit.
Hij heeft voor mij een nieuwe positie gevonden waar ik met veel plezier naar uitkijk!

Rick Smeenk