Goed werkgeverschap vind je bij Hekstra

26 jul. 2021

Een thuisgevoel en bovengemiddeld goed werkgeverschap vind je bij Hekstra in Damwoude. 
Op het ruime terrein in Damwoude staat een voormalige boerderij die is omgetoverd tot een thuis voor collega’s. Vanaf dit kantoor bereidt Hekstra de plannen en projecten voor en ontvangt men de klanten. Ook vind je hier de Prefab afdeling waar de elementen worden gemaakt en opgeslagen. Damwoude is goed bereikbaar via o.a. de Sintrale As. 

 

 

Het team bestaat uit zo’n vijftig collega's en wordt aangestuurd door de omzetleider, de bedrijfsleider en de productieleider. Verder vind je er twee werkvoorbereiders, een calculator, interieurstylist, marketingdame, HSB-tekenaar, uitvoerder en vijf uitvoerende teams. De familiaire sfeer vind je terug in de platte organisatiestructuur, mensgerichte aanpak en vrijheid & vertrouwen in de functie. Hierbij is veel ruimte voor goede begeleiding, heldere instructies en ontwikkeling. 


Het kantoor is de thuisbasis voor personeel en is dan ook in huiselijke stijl ingericht door de interieurstylist. Het betreft een open werkruimte waarin interactie met iedereen gemakkelijk is. Naast de centrale open werkruimte vind je er twee spreekkamers waar klanten en projectteams samen komen. 


Hekstra onderscheidt zich van vele andere bouwbedrijven door de bovengemiddelde aandacht voor de werk/privé? balans van personeel. Je kunt wel stellen dat men jouw persoonlijke situatie belangrijker vindt dan jouw werksituatie. Ben je thuis nodig, wil je eens even vanuit huis werken of wil je 32 uur werken i.p.v. 40? In overleg is veel mogelijk. Er is zelfs een huis- fysiotherapeut beschikbaar om personeel te behandelen. 

 

Sinds kort is de Mancave klaar ook wel ’t Bynt genoemd! Deze unieke kantine is circulair opgebouwd door de collega's en wordt gebruikt voor trainingen, maar vooral voor borrels, tafelvoetbal en darts. 

 

 

 

 

Als je hier een baan kunt bemachtigen, dan zit je goed. Ter aanvulling op het team Dakmeesters en Bouwers zoeken we een nu projectcoördinator. De vacature vind je hier: Vacature - projectcoordinator-bij-Hekstra  

foto

Headhuntersteam heeft mij op professionele wijze binnen een kort tijdsbestek geholpen aan mijn vervolgstap in de accountancy. Nico heeft een groot netwerk waardoor hij mij meerdere opties kon aanbieden. De aanpak is persoonlijk en de communicatielijnen zijn kort. Hij zet zich in om voor alle partijen het beste eruit te halen. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking met Nico en het Headhuntersteam.

Baktage Hamid