Kroegcollege Hestia

9 jul. 2020

Kroegcollege Hestia

Koregcollege Hestia

Afgelopen donderdagavond hebben wij in samenwerking met de studievereniging Hestia een kroeg college gehouden. Dit keer geen normaal kroegcollege in een kroeg maar vanaf de bank. De biertjes waren echter wel van de partij door een  gratis geleverd bierpakket. In het college hebben wij de studenten tips gegeven over hoe je in deze periode het beste kan solliciteren en hoe je het beste zichtbaar bent of blijft voor opdrachtgevers. Maar ook wat er momenteel speelt bij bedrijven. Een mooie ervaring om studenten te voorzien van de actuele arbeidsmogelijkheden!

Wij zijn enthousiast geworden van de studenten die graag de arbeidsmarkt willen bestormen. Wij willen Hestia bedanken voor deze fijne samenwerking en wij kijken erg uit naar het volgende kroegcollege.

Wil jij graag meer informatie en lijkt het je leuk dat wij jouw vereniging ook voorzien van een lezing? Neem dan contact op met de consultant bij jou in de buurt.

Amsterdam: 020 638 27 28
Leeuwarden: 058 216 15 82
Eindhoven: 040 303 08 84
Zwolle: 038 421 21 18
Groningen: 050 526 88 84

Kroegcollege Paul en HestiaKroegcollege PeterKroegcollege Paul

 

foto

De samenwerking met Headhuntersteam Leeuwarden heb ik als zeer prettig ervaren. Ik had gereageerd op een openstaande vacature. En al vrij snel kreeg ik van Headhuntersteam een telefoontje dat ik op gesprek mocht komen. Ik heb een fijn en uitgebreid gesprek gehad. Er werd gekeken naar hoe ik ben als persoon, en ook wat mijn wensen zijn en welke richting ik op wil. Dat ik graag tekenaar wilde worden stond voor mij vast, maar ik had voor mezelf twijfels in welke richting ik het moest zoeken. Ga je aan de slag bij een ontwerpbureau of misschien een aannemer? Door het goede gesprek heb ik de richting kunnen kiezen die het beste bij mij past.
Headhuntersteam heeft me telefonisch benaderd dat de vacature waarop ik gereageerd heb niets geworden is, ik had te weinig ervaring. Echter kwam de consultant ook met een alternatief wat misschien ook wel bij mij zou passen.
Door het snelle schakelen van Headhuntersteam ben ik vrij snel bij het bedrijf langs geweest en na 2 gesprekken kan ik als tekenaar aan de slag bij een bouwbedrijf. De persoonlijke aandacht van Headhuntersteam, het snelle handelen en het gericht zoeken naar wat bij mij past heeft mij zeker geholpen bij het vervolg van mijn carrière.

Rutger Terpstra