Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!

28 apr. 2021

Ons kantoor in Amsterdam heeft een nieuw uiterlijk!1

Het prachtige pand aan de Herengracht 105-107 is de afgelopen tijd verbouwd en het resultaat mag er wezen! Een prachtige entree en authentieke details, een kantoor om je th2uis te voelen.

Het leuke nieuws?

Er is een plekje vrij voor een Senior consultant werving & selectie & detachering die toe is aan een volgende stap. Geef jij graag sturing aan een team van junior consultants? Haal je daarnaast ook energie uit de perfecte match voor opdrachtgever en kandidaat? Nieuwsgierig? Wij maken graag kennis met je! En wie weet zit jij straks op dit prachtige kantoor.

 

Lees de volledige vacature hier.
p.roorda@headhuntersteam.nl / 050-5268884

 

foto

Headhuntersteam heeft mij op een zeer professionele manier geholpen aan mijn vervolgstap in de accountancy. Arjen was vanaf de kennismaking erg betrokken. Hij heeft met mij rustig besproken welke mogelijkheden er voor mij zijn en omdat hij een groot netwerk heeft, kon hij mij verschillende opties aanbieden. Ik ben erg blij met de manier hoe Arjen mij benaderd heeft en hoe die mij geholpen heeft. Mocht ik nog een vervolgstap maken binnen de Accountancy is Arjen mijn eerste aanspreekpunt door de prettige ervaring.

Menno Jousma