Welverdiende feestdagen gewenst

22 dec. 2022

Allereerst willen wij onze opdrachtgevers en kandidaten bedanken voor het vertrouwen, fijne gesprekken en nieuwe inzichten. Het jaar is voorbij gevlogen en mede door jullie is 2022 een succesvol jaar geworden.

Juist de samenwerking tussen opdrachtgever enerzijds en Headhuntersteam anderzijds is cruciaal gebleken om in deze krappe arbeidsmarkt talenten te traceren en te enthousiasmeren voor een nieuwe stap in hun loopbaan.

Dit succes zetten we graag voort in het nieuwe jaar 2023. Het komende jaar is voor Headhuntersteam extra bijzonder, omdat we dan ons 25 jarig jubileum vieren. 
Niets gaat vanzelf!  Inzet, vertrouwen, ambities en doorzettingsvermogen brengen ons naar dit jubileum jaar. In 2023 gaan alle relaties die bijgedragen hebben aan ons succes ongetwijfeld van ons horen. Wordt vervolgd… en geniet van jullie welverdiende feestdagen!  

kerstkaart hht

 

foto

Ik heb Headhuntersteam ervaren als een prettig en transparante organisatie, die voor mij de brug naar mijn nieuwe werkgever heeft gelegd.

In een open gesprek ben ik ingegaan op een vacature. De consultant van Headhuntersteam kon mij inhoudelijk veel over de functie en organisatie vertellen. Samen hebben we besloten om voor deze functie te gaan. Hij was duidelijk in hetgeen wat je ging doen, zodat de verwachtingen voor mij vooraf helder waren. Ik heb het als prettig ervaren dat je vooraf aan het sollicitatiegesprek mij nog gecoacht hebt. Hierdoor heb ik mij goed kunnen profileren in de gesprekken en mag ik per februari starten in een nieuwe functie.
Mocht het in de toekomst opnieuw voorkomen dat ik opzoek wil gaan naar een nieuwe uitdaging, dan zal ik zeker Headhuntersteam benaderen.

Jelle Jelsma