Welverdiende feestdagen gewenst

22 dec. 2022

Allereerst willen wij onze opdrachtgevers en kandidaten bedanken voor het vertrouwen, fijne gesprekken en nieuwe inzichten. Het jaar is voorbij gevlogen en mede door jullie is 2022 een succesvol jaar geworden.

Juist de samenwerking tussen opdrachtgever enerzijds en Headhuntersteam anderzijds is cruciaal gebleken om in deze krappe arbeidsmarkt talenten te traceren en te enthousiasmeren voor een nieuwe stap in hun loopbaan.

Dit succes zetten we graag voort in het nieuwe jaar 2023. Het komende jaar is voor Headhuntersteam extra bijzonder, omdat we dan ons 25 jarig jubileum vieren. 
Niets gaat vanzelf!  Inzet, vertrouwen, ambities en doorzettingsvermogen brengen ons naar dit jubileum jaar. In 2023 gaan alle relaties die bijgedragen hebben aan ons succes ongetwijfeld van ons horen. Wordt vervolgd… en geniet van jullie welverdiende feestdagen!  

kerstkaart hht

 

foto

In december 2019 kwam ik in contact met Headhuntersteam nadat ik had gereageerd op een functie die ze aanboden. Na een zeer plezierig en persoonlijk gesprek zijn ze voor me aan de slag gegaan en niet alleen met de functie waar ik op had gereageerd. Doordat ze wisten waar ik naar op zoek was hebben ze gericht vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen. Dit alles op een duidelijke, efficiƫnte, open en eerlijke manier. Via Headhuntersteam ben ik op 1 februari 2020 begonnen aan mijn nieuwe uitdaging.

Ritske Tuinstra