Collega worden?

Collega worden?Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Inmiddels zijn wij doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken. Op dit moment hebben wij onderstaande vacatures op onze kantoren te Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Amsterdam en Zwolle Nieuwsgierig? Maak kennis met ons.

(Jr) Consultant Werving & Selectie en Detachering Leeuwarden

(Jr) Consultant Werving & Selectie en Detachering Eindhoven

(jr) Consultant Werving & Selectie en Detachering Amsterdam

(Jr) Consultant Werving & Selectie en Detachering Groningen

(Jr) Consultant Werving & Selectie en Detachering Zwolle

 

 

 

 

 

 

foto

Tijdens mijn intake gesprek werden netjes alle corona maatregelen getroffen en alles voelde direct comfortabel aan. Het gesprek verliep erg soepel en Simon peilde op een prettige, maar ook op een persoonlijke manier wie ik was, wat mijn interesses zijn en wat mijn wensen waren. Hij had nam de tijd, en luisterde aandachtig naar wat ik te vertellen had en leerde hierdoor zelf ook weer nieuwe dingen. Doordat hij aandachtig geluisterd had, presenteerde Simon ook altijd vacatures die mij interessant leken en waar ik enthousiast van werd. Door zijn netwerk heb ik nu een baan wat bij mij als persoon zijnde past en waar ik erg blij mee ben. Tige dank hiervoor Simon!

Ruben Beljon