Headhuntersteam groeit

22 dec. 2021

Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

 

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hierin. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.


Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

 


Onze groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze medewerkers die werken in een `360`graden rol. Hierin hebben onze consultants een ruime verantwoordelijkheid in de bewerking van klanten en kandidaten binnen specifieke vakgebieden (finance, techniek, management). Door onze jarenlange ervaring is een grote klantenportefeuille opgebouwd waar je direct mee aan de slag kan. 


Door de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar:
-  (junior) consultants voor onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven. 

Beschik jij over een afgeronde MBO of HBO opleiding? Werk je graag in een commerciële en adviserende consultants rol? Maak je daarnaast graag dagelijks het verschil voor onze kandidaten en opdrachtgevers?


Maak kennis met ons. Kijk op www.headhuntersteam.nl of kijk op onze website naar de pagina collega worden? 

 

Heb je nog aanvullende vragen of kom je graag vrijblijvend met ons in gesprek? 
Neem dan contact op met Gerard de Vries g.devries@headhuntersteam.nl of Peter Roorda p.roorda@headhuntersteam.nl 

foto

Jij liet me erg op m'n gemak voelen en er werd zeer snel gehandeld, had al vrij snel een baan bij Strukton. Nadat ik daar niet echt op m'n plek zat qua werkzaamheden reageerde jij adequaat hierop. Ook was er tussen ons best veel contact in het begin van hoe gaat het etc. Dit was erg fijn. En nu hier bij de Maar zit ik erg op mijn plek en heb dankzij jou hier een baan. Dus kortom hele fijne en goede samenwerking/communicatie en zou Headhuntersteam zeker aanraden voor anderen!

Albert Feenstra