Ons netwerk in combinatie met digitale wervings technologie

Liefde op het eerste gezicht!

De meningen hierover zijn verdeeld. Bestaat dit? Wij geloven er in!
Een 1e oogopslag, een gesprek waarin onze observatie een vonk laat overslaan.  

Herkenning van het talent wat bij ons aan tafel zit. Niet louter een screening op harde criteria maar zien en ervaren wat de kandidaat beweegt, hoe keuzes tot stand zijn gekomen en in gezamenlijkheid kijken naar de ambities en talenten. Daarnaast weten waar deze het beste tot zijn recht komen.

Het is ons dagelijkse werk en we zijn er goed in! We doen dit reeds 20 jaar en laten hierin graag de cijfers spreken. 96% van dit talent is na 1 jaar nog steeds werkzaam bij de onze opdrachtgever. Dit laat zien dat we ons vak (noem het gerust een ambacht) beheersen. Sterker nog het is onze passie.

Digitale wervings technolgie

Er wordt momenteel veel geschreven en gezegd over het recruitmentproces. Digitale platformen (jobboards, linkedin) en de inzet van digitale recruitment tools  hebben de toekomst. Ook Headhuntersteam maakt dagelijks gebruik van deze digitale platvormen en tools. Wij genereren binnen enkele stappen informatie hoe vacatures het beste tot zijn recht komen,  hoeveel respons we kunnen verwachten, hoe hoog een ranking van uw vacature kan zijn, hoe regionale verschillen vragen om een andere aanpak. Online werving zien wij als een onontbeerlijke schakel in ons recruitmentproces. Sterker nog wij adviseren onze opdrachtgevers over de inzet van juiste kanaalkeuzes en sturen tussentijds bij of schalen op. Maar cijfers alleen geven geen garanties.

Digitale wervings technolgie in combinatie met een netwerk.

Het onderscheidende vermogen laat zich niet louter meten. Hiervoor is meer nodig naar onze mening. Veel latent werkzoekenden zijn niet actief zoekende naar een nieuwe uitdaging via de digitale platvormen. Ze zijn eventueel bereid een overstap te maken wanneer ze persoonlijk benaderd worden. Het hebben van een een netwerk is hierin onontbeerlijk.
Onze consultants beschikken over dit netwerk. Weten ook latent werkzoekenden te informeren. Kandidaten die niet zichtbaar zijn op digitale platvormen weten wij te traceren.

Herkenning van talent komt tot stand door het bezit van een goed persoonlijk netwerk. In het uitbouwen en onderhouden van dit netwerk investeren wij veel tijd.

In ons 20-jarig bestaan is een uitstekend netwerk opgebouwd. Naast ons persoonlijke netwerk beschikken wij over een zorgvuldig opgebouwde database waarin 20 jaar in is geïnvesteerd. Deze database bestaat uit positieverbeteraars, aanstormend talent en kandidaten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. We hechten hier veel waarde aan en kennen dit talent veelal reeds jaren.

Weten wat onze kandidaten beweegt, waar dit talent het beste tot zijn recht komt en kan floreren.
Het persoonlijk kennen van kandidaten is naar onze mening van doorslaggevend belang. Recruitment 2.0 is naar onze mening een ondersteunend middel waarin wij u graag adviseren. De basis van een succesvolle invulling wordt grotendeels bepaald door je juiste observaties, je netwerk en de herkenning van ”love on first sight”.

Het beste van 2 werelden

Headhuntersteam heeft de afgelopen 20 jaren zijn bestaansrecht meer dan laten zien.
Wij blinken uit in de herkenning van talent wat met ons in gesprek gaat, traceren dit talent vanuit ons netwerk, searchen in onze opgebouwde database en combineren dit met de inzet van hedendaagse technologie.
We jagen in heel Nederland en slaan toe op onverwachte momenten.

 

foto

Ik ben nu ongeveer een maand tot volle tevredenheid in dienst bij SPIE via Gerben Brouwer.

Ik wil Gerben bij deze bedanken voor zijn inzet , met name hoe de benadering naar mij toe is geweest voor de vacature.
Ik heb dit ervaren als een open, eerlijk en duidelijke uitleg van de vacature en ook in de afhandeling c.q. onderhandelingen heb ik als zeer prettig ervaren.
Bij deze verheug ik mij ook op onze verdere samenwerking en nogmaals bedankt.

Marcel Snijder